Objava slik kaktusov

Diskusija o kaktusih in sukulentah (sočnicah). Kako kaktuse in sukulente vzgajamo, presajamo, gnojimo, ...

Moderatorji: dusanh, izi, Moderatorji

Objava slik kaktusov

OdgovorNapisal/-a Simona K. » 02 jun 2006, 13:05

Čao,
no, sem se končno prebila skozi tale forum, ni bilo lahko. Pravzaprav se mi že kar malo meša od vseh teh kaktusov, toliko slik sem videla in toliko nasvetov prebrala.
Sedaj me pa zanima, kje so vse te vaše slike, o katerih pišete na forumih? Zraven ni pripetih, kake povezave pa tudi ni, da bi kliknila, razen pri nekaterih.
Pa še to - kje bi pa jaz lahko objavila svoje slike? Nimam svoje spletne stvari, tudi ni upati, da bi jo imela, tako da... Ali lahko to storim v albumu na tem forumu?
No, ta vikend bom vse kaktuse presadila glinene posode velikosti 6 ali 7 (to sicer že imam, samo zemlja ni prava, je doma mešana), v mešanico zemlje za kaktuse in kremenčevega peska, potem jih pa poslikala, čeprav imam že sedaj veliko slik.... Sicer moja majhna zbirka ni ne vem kako zanimiva za vas "stručkote", ampak zame pa je, vsaj za začetek.
Ja, pa eden mi je začel gniti (pa ne vem sedaj točno imena, imam doma napisanega), ga bom porezala in pustila, da se posuši. Sicer je to kaktus, ki ima več "vrhov", raste v skupini, sedaj bom pač posadila vsakega posebej. Pa ga sploh nisem veliko zalivala, res. Pa še nad radiatorjem je, na okenski polici, ne vem, kako bi lahko imel preveč vlage...

Hvala za kakršen koli nasvet, pa četudi je napisan že 100X. :lol:
Bodeč pozdravček, Simona!
Simona K.
Expert
Expert
 
Prispevkov: 108
Pridružen: 28 maj 2006, 11:04

OdgovorNapisal/-a cyberman » 02 jun 2006, 13:39

Zdravo,

slike so na tem forumu, če klikneš na album in na uporabniške osebne zbirke. Moja je recimo tule http://www.rastline.com/album_personal.php?user_id=42
Tja not lahko tudi dodaš svoje slike. Vsaj prej se je dalo.

Vsaka zbirka je po svoje zanimiva. In verjameš ali ne, vsi smo začeli z 1 kaktusom :)
Aleš
cyberman
Guru
Guru
 
Prispevkov: 196
Pridružen: 07 maj 2003, 12:38
Kraj: Kranj


Vrni se na Kaktusi in sukulente

 


  • Sorodne teme
    Odgovori
    Ogledi
    Zadnji prispevek

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost