brinovo vino

Sem spadajo recepti za izdelavo različnih zdravilnih pripravkov iz zdravilnih rastlin.

Moderatorji: dusanh, borutcerkvenic, Moderatorji

brinovo vino

OdgovorNapisal/-a borutcerkvenic » 18 sep 2003, 20:31

10 dag tdrobljenih brinovih jagod prelijemo z 1 litrom dobrega rdečega vina. Preliv naj stoji 1 dan v toplem prostoru. Po 24 urah preliv precedimo in ga hranimo v zaprtem temnem prostoru. Brinovo vino pomaga za pospeševanje prebave.
CRGA
borutcerkvenic
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 228
Pridružen: 08 maj 2003, 17:46
Kraj: Maribor

Vrni se na Recepti

 


  • Sorodne teme
    Odgovori
    Ogledi
    Zadnji prispevek

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost