Uživanje ganoderme ali reishi gobe

Vprašanja v zvezi z zdravilnimi rastlinami namenjene prehrani.
Česen, čebula, pehtran, čemaž, bazilika, rdeča pesa, ...

Moderatorji: dusanh, borutcerkvenic, Moderatorji

Uživanje ganoderme ali reishi gobe

OdgovorNapisal/-a EllyJoe » 28 feb 2012, 12:48

Prred dobrima 2 mesecema sem se srečala s kavo, ki vsebuje 100 % ekstrakt ganoderme oz reishija. Od takrt jo pijem redno vsak dan in počutje je nepopisno dobro. Energije imam za izvoz. Spim odlično, prebava se je uredila... Samo kavo sem zaradi lastnega prepričanja dala tudi kolegici, ki dela v laboratoriju, da jo je pregledala... vse ok. Predvsem pa mi veliko pomeni tudi to, da je kava noro dobrega okusa in da je na voljo več vrst (črna, bela, moka, čokolada in zeleni čaj). Ni ravno poceni (30 €), se pa splača. Za kavo, dve, ki jo rada spijem vsak dan mi tega denarja ni škoda, saj vem kaj pijem. Sama sicer nimam resnih zdravstvenih težav, razen občasne anksioznosti, kar je posledično pripomore k slabši koncentraciji, večji utrujenosti, nespečnosti, hujšanju, prebavnim motnjam,....
Že nekaj let poskušam živeti zdravo in uživati hrano, ki je pridelam na mojem vrtu, brez umetnih dodatkov, gnojil, ...kupujem domača jajca, domače zelje od pravih kmetov in tako naprej. Vsak dan popijem kozarec vodnega kerfirja, včasih pa sem uživala tudi napitek iz gobe kombuča in maco, ki sem jo dobivala direkt iz Peruja.
Zanima me kakšne izkušnje imate vi z uživanjem ganoderme oz z uživanjem kave, čaja, ki vsebuje to gobo? Zasledila sem, da celo pomaga pri zdravljenju raka.

Imejte se lepo.
EllyJoe
Uporabnik
Uporabnik
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 25 apr 2011, 22:20

Vrni se na Zdravilne rastline za prehrano

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov

cron