Vabimo strokovnjake ...

Kaj je novega na rastline.com

Moderatorji: dusanh, izi, tomih, Moderatorji

Vabimo strokovnjake ...

OdgovorNapisal/-a tomih » 17 apr 2003, 21:42

V želji zagotoviti čim širši spekter znanj, k sodelovanju vabimo strokovnjake in poznavalce rastlin. Ti boste v forumu delovali kot moderatorji in si s tem zagotovili prepoznavnost v slovenskem botaničnem krogu. Moderator v forumu usmerja diskusijo, odgovarja na vprašanja oz. preusmerja teme, ki v določen forum ne sodijo.

Na <a href="http://www.rastline.com">naslovni strani</a> si oglejte spisek trenutno delujočih forumov, katerega lahko tudi razširimo, v kolikor ne vsebuje vašega področja.

Če želite postati moderator, lahko to storite na strani <a href="http://www.rastline.com/groupcp.php">http://www.rastline.com/groupcp.php</a> - prijavite se v skupino Moderatorji. Pozor! Predno podate zahtevo se morate registrirati!
Nato v forumu <a href='http://www.rastline.com/viewforum.php?f=63'>Zahtevki za moderatorstvo</a> povejte kateri forum želite moderirati.

Med moderatorje se lahko vpišete tudi preko e-pošte na naslov <a href="mailto:moderatorji@rastline.com">moderatorji@rastline.com</a>.

Moderatorji so uporavičeni do naslednjih ugodnosti:
<li>slika moderatorja, ki se prikaže ob vsakem prispevku</li>
<li>povezava na izbrano spletno stran, ki se pokaže ob vsakem prispevku in v profilu uporabnika</li>

Vse informacije so na voljo na naslovu <a href="mailto:moderatorji@rastline.com">moderatorji@rastline.com</a>.

V primeru, da se ne odločite za vlogo moderatorja, ste s svojim znanjem ali problemi vsekakor dobrodošli kot aktivni obiskovalec foruma rastline.com.

rastline.com team
Uporabniški avatar
tomih
Rastline.com Admin
Rastline.com Admin
 
Prispevkov: 163
Slike: 16
Pridružen: 07 apr 2003, 00:17
Kraj: Ljubljana

Vrni se na Novice

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost