O Internet Zalivalčku

Internet Zalivalček (www.zalivalcek.com) pošilja navodila za vzgojo sobnih rastlin preko e-pošte in SMS sporočil.
V letu 2002 je prejel nagrado za najinventivneši projetkt, ki ga podeljuje Inštitut za inovativnost in tehnologijo v Ljubljani.

Moderatorji: dusanh, tomih

O Internet Zalivalčku

OdgovorNapisal/-a tomih » 07 jul 2003, 12:51

Pozdravljeni,

verjetno že večino od vas pozna <a href='http://www.zalivalcek.com'>Internet Zalivalčka</a>, vsaj glede na odziv in število uporabnikov.

Za tiste, ki ga še ne poznate, pa na kratko:

<a href='http://www.zalivalcek.com'>Internet Zalivalček</a> je storitev, ki z e-pošto in SMS sporočili pošilja navodila za vzgojo rastlin, ki jih imate doma.

To ni navaden opomnik, ki samo zapiska, ko je potrebno poskrbeti za rastlino. <a href='http://www.zalivalcek.com'>Internet Zalivalček</a> uporablja posebne sisteme (katere smo razvijali več kot 3 leta) in trenutne vremenske razmere, ki so v vašem kraju. S temi podatki in podatki, ki jih dobi od vas izračuna, točno količino vode za zalivanje in kdaj je potrebno rastlino pršiti, gnojiti ali presaditi.

Da <a href='http://www.zalivalcek.com'>Internet Zalivalček</a> ni 'samo še ena neuporabna storitev na internetu', potrjuje:
<li>več tisoč zadovoljnih uporabnikov v Sloveniji,
<li>priznanje za '<a href='http://www.inovativnost.net/projekti-eden.asp?ID=43'>Najinventivnejši in podjetniško usmerjen projekt v letu 2002</a>', ki ga podeljuje Inštitut za inovativnost in tehnologijo v Ljubljani
<li>zlato priznanje na razstavi inovativnosti InovaMladi 2003 v Zagrebu
<li>prispevki v medijih (<a href='http://www.rtvslo.si/modro/content.php?id=48'>oddaja Modro RTV Slo</a>, <a href='http://ava.rtvslo.si/ava/media?action=play&mediaId=190301'>Resnična resničnost RTV Slo</a> (potrebujete Real Player!), Delova borza dela, ...)

Ta forum je namenjen vsem, ki imate vprašanja v zvezi z <a href='http://www.zalivalcek.com'>Internet Zalivalčkom</a>. Naj bo to graja, pripomba, pohvala ali predlog, kako narediti storitev še boljšo.

<a href='http://www.zalivalcek.com'>Internet Zalivalček</a> je eden glavnih sponzorjev foruma Rastline.com!
Uporabniški avatar
tomih
Rastline.com Admin
Rastline.com Admin
 
Prispevkov: 163
Slike: 16
Pridružen: 07 apr 2003, 00:17
Kraj: Ljubljana

Vrni se na Internet Zalivalček

 


  • Sorodne teme
    Odgovori
    Ogledi
    Zadnji prispevek

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost