Žganjekuha

Diskusija o sadnem drevju.
Jablana, Hruška, Sliva, Limona, Figa, Kivi, Breskva, Marelica, ...

Moderatorji: dusanh, frenky, Moderatorji

Žganjekuha

OdgovorNapisal/-a fresia » 28 dec 2009, 12:50

Ker se da iz sadja, zelenjave, ... marsikaj narediti, med drugim tudi kuhanje žganja, bi odprla novo temo žganjekuhe. Menim, da je "šnops" kot končni produkt žganjekuhe ne samo za pitje, ampak tudi zdravilen kot pitje in prav tako za zunanjo uporabo.
Pa povejte kako kuhate vi, iz česa, kaj namakate v šnops, za koliko časa,...

Lep dan želim vsem skupaj! :)
fresia
Guru
Guru
 
Prispevkov: 201
Pridružen: 17 jun 2008, 13:34

OdgovorNapisal/-a Kalypsa » 09 feb 2010, 15:30

Večinoma iz jabolk, včasih še kakšno hruško zraven. Ponavadi pa v nekaj flaš namočimo borovnice ali robidnice, včasih limone.
Kalypsa
Guru
Guru
 
Prispevkov: 313
Pridružen: 29 nov 2003, 23:15


Vrni se na Drevesa - sadna

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov