kaktusi, sukulente, živi kamni, bulbe, vzgoja rastlin, house plant care, trgovina za eksotične rastline,

vzgoja rastlin, sobne rastline, bonsai - RASTLINE.COM forum Seznam forumov
PomočPomoč pregled zadnjih vpisovZadnji vpisi UporabnikiUporabniki SkupineSkupine IščiIšči Registriraj se Registriraj se ProfilProfil PrijavaPrijava Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil Pravila Borza
Preberi več o Vrata v Specializiranem centru za eksotične rastline so ponovno odprta!
Iskanje po forumih:
VZGOJA OLEANDRA!

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    vzgoja rastlin, sobne rastline, bonsai - RASTLINE.COM forum Seznam forumov -> Grmovnice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
miklavz15
Uporabnik
Uporabnik

Pridružen/-a: Sob Jun 2007 22:42
Prispevki: 11
Kraj: ilirska bistrica

PrispevekObjavljeno: Sre 20.08.2008 5:29    Naslov sporočila: VZGOJA OLEANDRA! Odgovori s citatom   

No mene pa tudi zanima ,če bi kdo vedel kako se razmnožujejo oleandri? :(

miklavz15

Zanima me kako se zalivajo Gerbere in kdaj se jih lahko presaja?Zakaj se mi je začela gerbera kazat suhe liste bila je sicer zalita 2 na teden in zanima me,če kaj škodi klima v prostoru?Sicer je na balkonu,ki je zastekljen in je popoldansko sonce?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo [ Skrito ]
Pepe
Guru
Guru

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 7:53
Prispevki: 445
Kraj: Tri palme

PrispevekObjavljeno: Sre 20.08.2008 6:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom   

S potaknjenci.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo  
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    vzgoja rastlin, sobne rastline, bonsai - RASTLINE.COM forum Seznam forumov -> Grmovnice Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
sponzorji:

Iskanje po forumih:

Rastline.com © 2003 Tri-ex d.o.o., Hrovatin exotica, Ljubljana, info@rastline.com, Flower Servant