vprašanje moderatorjema

Sem spadajo vsa sporočila, ki ne spadajo v druge forume.

Moderator: dusanh

OdgovorNapisal/-a PR-ST » 01 dec 2007, 13:32

... :lol:
... kako lep sončen dan !
Se je pa Mars to noč izredno lepo videl,
pa Venera tudi !
Uporabniški avatar
PR-ST
Guru
Guru
 
Prispevkov: 221
Slike: 14
Pridružen: 25 maj 2007, 21:55
Kraj: Kamnik

OdgovorNapisal/-a peaceful » 01 dec 2007, 14:04

aha. meni na okenski polički raste ena bučka, dva limonovca, trije paradižniki, rožič...
vse je vzklilo, sem malo vadil, hehe

nč več o slabem, samo še dobro ljudje. pozabite, ker je brezveze, pa še narava se vam smeji...
peaceful
Poznavalec
Poznavalec
 
Prispevkov: 79
Pridružen: 01 nov 2007, 22:18

OdgovorNapisal/-a Pepe » 01 dec 2007, 14:12

Bučka, paradižniki? A ni malo prezgodaj?
Pepe
Guru
Guru
 
Prispevkov: 674
Pridružen: 10 okt 2006, 08:53
Kraj: Tri palme

OdgovorNapisal/-a Pepe » 01 dec 2007, 14:15

Jaz sem pa danes obral čilije tepin. Iz petih rastlin sem jih pridelal četrt litra. Ni čudno, da je najdražji čili na svetu :D .
Pepe
Guru
Guru
 
Prispevkov: 674
Pridružen: 10 okt 2006, 08:53
Kraj: Tri palme

OdgovorNapisal/-a peaceful » 01 dec 2007, 14:40

Pepe je napisal/-a:Bučka, paradižniki? A ni malo prezgodaj?


je ja, saj zato sem pa napisal, da samo vadim :)
peaceful
Poznavalec
Poznavalec
 
Prispevkov: 79
Pridružen: 01 nov 2007, 22:18

OdgovorNapisal/-a muha » 02 dec 2007, 12:24

tomih je napisal/-a:Lep dan,

glede na to, da nisem prav redno na forumu, težko ocenjujem kdo ima prav in kdo ne.
Pravzaprav je to popolnoma vseeno.

Dejstvo je, da takšne teme NE spadajo v ta forum. Pika.
Če se kdorkoli s tem ne strinja naj najde drugo čvekalnico.

Naj razjasnim nekaj stvari:

- 'lastnik' foruma sem jaz in podjetje Tri-ex d.o.o.

- forum kot takšen je popolnoma neodvisen in še zdaleč ni pod vplivom 'lastnika' (če ste opazili, je 'lastnik' prisoten samo takrat ko je v to prisiljen - npr. danes). Žal za kaj več nimam časa. Če bi 'lastnik' želel izkoristiti ta forum samo za lastno promocijo, mi lahko verjamete, bi to tudi že storil.
(No, in namesto, da bi to urico porabil za kakšne izboljšave na forumu, moram odgovarjati na neumnosti.)

- Glede na to, da je 'lastnik' od leta 2003, ko je bil forum objavljen, vložil že ogromno denarja in časa (da, vzdrževanje foruma ni zastonj) si pridržuje pravico, da postavlja pravila in se na forumu oglašuje. Da ne bo pomote: Pravila so takšna kot na drugih forumih.

- na tem forumu lahko brišejo teme in prispevke le administratorji, moderatorji in lastniki prispevkov. Če povem bolj konkretno sva tista, ki brišeta samo jaz in od pred kratkim hellhavoc.

- moderatorstvo na forumu je bilo in je dosegljivo vsakomur, ki se spozna na določeno temo, je reden obiskovalec foruma in zna uporabljati funkcije za moderiranje. Če bi bilo moderatorjev več, bi bilo takšnih nesmislov manj, prispevki pa bi imeli večjo vrednost. In prosim, da ne prihajate z očitki, da je 'lastnik' tisti, ki ne spusti vajeti. Ponavadi je tako, da vsi nekaj bi, potem pa vse tiho je bilo.

- v poletnih mesecih je prišlo do vsem neljubega dogodka. Spam, ki je bil prisoten v tistem mesecu je bil posledica selitve strežnika in posodobitve foruma (ki naj bi ravno to preprečila). Piko na i oz. dolgotrajen odziv na ta problem pa je botroval moj dopust.

- Dušan H., moj oče, je kot moderator naveden že od samega začetka in to zato, ker je tudi on del podjetja Tri-ex d.o.o.. Kot ste verjetno opazili, on ni nikoli bil ravno aktiven na forumu. Sigurno pa ni opravljal moderatorske funkcije. Razlog temu so verjetno prav takšne traparije. Verjamem pa, da bi njegovi nasveti prišli marsikomu prav. Torej v odgovor na nekatera vprašanja: dusanh sodeluje na tem forumu le po svoji dobri volji in v enaki vlogi kot vsi ostali.

- Hellhavoc pa je vaš novi administrator. Temu je tako, ker je skrajni čas, da forum zopet postavimo na noge. Njegova naloga je izvajati pravila foruma in narediti vse kar je v njegovih močeh, da bo forum še bolj zaživel in da bodo prispevki na forumu koristni oz. v povezavi z rastlinami. Med njegove naloge spada tudi brisanje podobnih postov kot je tale. Če bi se to dosledno izvajalo v preteklosti, do tega sploj ne bi prišlo. Zavedajte se, da je Hallhavoc tisti, ki svoj prosti čas žrtvuje za VAS, da bosti VI imeli boljši forum. On je eden redkih, ki je iz besed prešel k dejanjem in če boste njegovo iniciativo podprli bo z veseljem žrtvoval še več časa (hellhavoc: v bistvu ne vem kaj si ti misliš, govorim bolj v svojem imenu in kako bi se jaz počutil).

- Iz tega posta (in mnogo drugih) je razvidno, da si vsi želite imeti boljši forum in da imate veliko časa za pisanje. Napišite kakšen koristen članek, nasvet, svoje izkušnje, odgovorite na vprašanje, ... Tako se bo naredil forum boljši.

- Vsakdo na tem svetu ima svoje mnenje in svoje prepričanje. In prav je tako. Spoštujte mnenje drugih in spoštujte svojega. Kdor tega ni sposoben narediti naj zapusti forum.

- avtorske pravice so avtorske pravice. Nič ni javno razen, če je to eksplicitno navedeno. Če že uporabljate tuje tekste in slike navedite avtorja in vir. Lahko pa vzamete v roke svinčnik in fotoaparat, svoje delo objavite in se sami sklicujete na avtorske pravice.

- Pravilnik foruma se dosledno spoštuje. Pika. Kdor se z njim ne strinja naj ne uporablja foruma.

Naj bo dovolj. Upam, da sem bil dovolj jasen.

Hvala vsem, ki delite svoje znanje in čas.

Tema premaknjena v bolj ustrezen forum (ustreznega za tole ni!) in upam da, zaključena.

T.


g. Tomih, ste morda pomislili, da s(m)o nekateri dvignili glas ravno v obrambo foruma?
Forum enačim s katerimkoli podjetjem privatnega lastnika. Pametni in zadovoljni zaposleni ne bodo tiho, če se jim bo zdelo, da mu nekdo dela škodo. Res za to niso plačani, a od dobrega stanja podjetja je odvisna njihova plača, njihovo dobro počutje in za to bodo stopili v bran interesov podjetja, kadar se jim bodo zdeli ogroženi. Moder podjetnik jim bo vsaj prisluhnil četudi bo ukrepal po svoje, vendar z zavestjo, da bo od njegovih ukrepov odvisna prihodnost podjetja. Moralna in materialna pravica delavcev pa je, da zamenjajo podjetje, če jim klima v njem ni več všeč

Lep pozdrav!
muha
Guru
Guru
 
Prispevkov: 664
Pridružen: 25 maj 2005, 20:46
Kraj: Medvode-okolica

ZA forum

OdgovorNapisal/-a PR-ST » 02 dec 2007, 12:50

Kdor se je "dvignil v obrambo" muhe je deloval v dobri veri uspeha foruma Rastline.com.
Uporabniški avatar
PR-ST
Guru
Guru
 
Prispevkov: 221
Slike: 14
Pridružen: 25 maj 2007, 21:55
Kraj: Kamnik

OdgovorNapisal/-a katrinca » 02 dec 2007, 13:12

Točno tako kot je zapisala muha. Ne razumem kako se firma nit malo ne postavi v bran najbolj zvestih in pridnih.

Sama nisem dolgo na forumu, tud nisem forumu bogve kaj dala. Sem se pa vedno oglasila, če so se dogajale krivice.

Statistično gledano predstavljajo prispevki vseh tistih ki so utihnili ali pa odhajajo 25% vseh prispevkov. In če upoštevamo, da so bili ti prispevki v glavnem samo kvalitetni odgovori na vprašanja je škoda še veliko večja. Samo poskušajte si predstavljati koliko vprašanj bi ostalo neodgovorjenih....

Če nič drugega bi človek pričakoval da se lastnik potrudi in poskuša obdržati vse te ljudi vse za dobro foruma. Ker je odgovor v slogu:"Komur kaj ne paše naj odide!" milo rečeno žalosten. Daš svoj čas, svoje znanje, svojo dušo za ta forum, potem pa ti je povedano, da pač lahko greš če ti kaj ne paše.

Vprašajte se, kako se morajo ti ljudje počutiti!
katrinca
Expert
Expert
 
Prispevkov: 114
Pridružen: 05 sep 2007, 11:25
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Bravica » 02 dec 2007, 15:26

katrinca je napisal/-a:Točno tako kot je zapisala muha. Ne razumem kako se firma nit malo ne postavi v bran najbolj zvestih in pridnih.

Na žalost je tako, da danes zvesti in pridni ne uspejo. Danes veljajo drugi kriteriji (na žalost).
Najlepše so orhideje
Bravica
Guru
Guru
 
Prispevkov: 141
Pridružen: 24 mar 2007, 20:37
Kraj: Vzhod

OdgovorNapisal/-a Entuziast » 02 dec 2007, 15:50

Pozdravljeni uporabniki foruma

sem nov na forumu in nisem noben klon. Forum rastline spremljam že bribližno pol leta, za prijavo pa sem se odločil nekaj dni nazaj, ker sem imel neko vprašanje, na katerega nisem imel odgovora. Se odeležujem sicer drugih strokovnih forumov na področju medicine, predvsem tujih, me pa zanimajo tudi rastline, malo bolj za hobi.
Nekako sem uspel prebrati nekaj utrinkov vaših zadnjih debat in potem, na lastni koži občutil neprijaznost nekaterih forumašev (pepe). Tudi jaz nimam toliko časa prebirati knjige o rastlinah in še manj iskati po netu. Tako si raje poleg družine preberem strokovno knjigo iz mojega poklicnega področja. Sem pa presenečen nad razmišljanjem nekaterih iz tega foruma. Če smem, bi pa dodal repliko na prispevek muhe, katrince in podobno mišlečih.

Danes ni nihče nenadomestljiv. Vedno pridejo novi uslužbenci in velikokrat so boljši od prejšnjih. Vsak dober podjetnik tudi skrbi za dobro delovno klimo v podjetju in če ugotovi, da so v delovnem kolektivu osebe, ki to klimo kvarijo in še zraven poskušajo vplivati na druge ga seveda zamenja tako ali drugače. Pri tem mu zagotovo ni potrebno nič pojasnjevati. Če so osebe, ki jih podjetnik zamenja dovolj samokritične, bodo že same ugotovile zakaj se jim je to zgodilo. Tisti, ki pa seveda nimajo nobene samokritike in mislijo, da so nenadomestljivi pa potem razglašajo, kako sem ji godi krivica in o tem hočejo prepričati ves svet.
Izbira vsakega posameznika je tudi, ali bo ostal v podjetju ali ne. Vsaka zrela oseba se bo v primeru, da mu delovna klima ne odgovarja umaknila sama od sebe in ne bo poskušala potegniti še druge za seboj z raznimi intrigami.

Torej moje ugotovitve so, da so v te debate vedno vpletene ene in iste osebe, ki se neverjetno visoko cenijo. Nekako je občutiti, da si lastijo nekakšne pravice iz naslova prispevkov in zvestobe forumu. Najbolj moteče pa je, da puskušajo vplivati na druge in nekako vzbuditi slabo vest lastniku foruma kateremu gre sploh zahvala, da so lahko na tem forumu. Ugotovil sem tudi, če se te osebe ne oglašajo, da forum deluje veliko bolj konstruktivno in suvereno.

In potem ta problem s slikami, ki ga nekateri imajo. Spomnim se, da sem tudi jaz enkrat dobil po mailu to miško iz pušpana. Torej ta miška pa očitno nikogar ne moti, ko pa vsi vemo, kako se da slike predelati v Photoshopu. Mene osebno ne motijo nobene slike neglede od kje so. Motijo pa očitno eno osebo, ki potem poskuša narediti iz tega nekakšno veliko debato, da se potem ljudje lahko kregajo. Če to osebo slike tako motijo in hoče forumu dobro, potem bi to enostavno sporočila na ZS moderatorju in on bi ustrezno ukrepal. Tudi moderator je tisti, ki oceni, ali je nekaj neutemljeno ali pa utemeljeno in prav gotovo to ni debata za na forum. Če pa oseba misli, da je moderator ukrepal naeustrezno ali ne po njenih pričakovanjih mu to lahko ravno tako sporoči na ZS in tam zahteva odgovore. Vsi moramo sprejemati nekakšne odločitve višjih inštanc in ne moremo z glavo skozi zid.

Hvala za vašo pozornost.
Lep pozdrav,

Entuziast
Uporabniški avatar
Entuziast
Ljubitelj
Ljubitelj
 
Prispevkov: 37
Pridružen: 30 nov 2007, 11:31
Kraj: Litija

Re: mnenja

OdgovorNapisal/-a viktorh » 29 maj 2013, 07:29

katrinca je napisal/-a:Absolutno se strinjam z Renee. Ne razumem zakaj pobrisat post v katerem nam Renee hoče samo dobro. Meni osebno je področje avtorskih pravic manj znano, še manj pa se zavedam astronomskih odškodnin.Ja,verjetno mi kot avtorju ne bi bilo fajn gledat nekoga, ki se kiti z mojim delom.

Pepe:
-Si napisal, da je prepovedano objaviti zasebno sporočilo....Ampak kaj je to zasebno? Al naj zdaj svoje mnenje razdelim na dele in vsakemu posebej na ZS pišem? Zakaj?Pol bi blo razdrobljeno, pa rdeča nit bi se zgubila.
-si napisal, da je reklamiranje tujih forumov prepovedano, ampak piše tudi, da so prepovedane povezave na komercialne strani, pa tega kar mrgoli na forumu.
-in dva nicka? Zakaj pa ne?
In kakšne zdrahe? A je povedat svoje mnenje, zdraha? Al naj kr vsi kimamo samo, da bo vse lepo in prav?Al bomo Cankarjevi Hlapci, za hlapce rojeni, v hlapce vzgojeni?

Felidae. zelo te cenim, ampak prosim probaj razmišljat v drugo smer. Tudi zaradi tebe, Renee,Pr-St-a,muhe in še mnogih drugih resničnh ljubiteljev in strokovnjakov je forum tako dober kot je in tud zaradi tega se kakšen biznis pri hrovatinu spelje in tud zato so forum postavli. In kakšen je šef, ki nažene najboljše delavce? In kakšen bi bil forum, če odmisliš vse prispevke teh prijaznih ljudi?Pa jih je veliko že prenehalo in še odhajajo.

In Kajzer. Maš prav. Vsak lastnik se lahko odloči kaj bo s svojo firmo. In je na lastniku foruma, da se odločijo al bojo meli dober forum al pa diktatorska pravila in nekaj tistih, ki bodo vsak teden spraševali kako se prezimijo kaktusi.

Ok. Zdaj sem si drznila. Ker nočem bit hlapec in kimavec. In kakšna bo kazen? Pa saj nikogar ne žalim, niti ne diskriminiram, ne govorim o narodnosti, politiki, veri, spolu in ne napeljujem k kaznivim dejanjem...
Kaj torej?Si zaslužim ustno opozorilo piše. Mimogrede, kak pa to zgleda?

In Pepe, jaz sem na forumu zato, da klepetam z rastlinoljubci. Ker za kakšno vprašanje lahko tud v knjigo pogledam, al pa na internet. Ampak ni v tem point, če me razumeš?

Pa saj ni važno. Ta pravi se bomo že našli. Al tu. Al pa kje drugje.



Zanimivo, zanimivo.
Kako hitro lahko človek spremeni mnenje.
Nezadovoljen nerga, kritizira. Potem gre na drug forum, dobi "oblast", postane ošaben in začne brisati vsem, kar mu ni všeč
viktorh
Uporabnik
Uporabnik
 
Prispevkov: 15
Pridružen: 18 jan 2011, 12:16

Re: mnenje

OdgovorNapisal/-a viktorh » 29 maj 2013, 07:35

katrinca je napisal/-a:Točno tako kot je zapisala muha. Ne razumem kako se firma nit malo ne postavi v bran najbolj zvestih in pridnih.

Sama nisem dolgo na forumu, tud nisem forumu bogve kaj dala. Sem se pa vedno oglasila, če so se dogajale krivice.

Statistično gledano predstavljajo prispevki vseh tistih ki so utihnili ali pa odhajajo 25% vseh prispevkov. In če upoštevamo, da so bili ti prispevki v glavnem samo kvalitetni odgovori na vprašanja je škoda še veliko večja. Samo poskušajte si predstavljati koliko vprašanj bi ostalo neodgovorjenih....

Če nič drugega bi človek pričakoval da se lastnik potrudi in poskuša obdržati vse te ljudi vse za dobro foruma. Ker je odgovor v slogu:"Komur kaj ne paše naj odide!" milo rečeno žalosten. Daš svoj čas, svoje znanje, svojo dušo za ta forum, potem pa ti je povedano, da pač lahko greš če ti kaj ne paše.

Vprašajte se, kako se morajo ti ljudje počutiti!



Kako lep primer neiskrenega človeka. Načelno zagovarja poštenost, ko pa sam dobi možnost "vladanja", postane še slabši, aroganten. Vse to zato, ker je povezan s politiko..
Da, katrinca, morda bi se le zamislila in razmislila, da je rešitev to, da druge brišeš, blokiraš zato, da opereš svoje slabnosti.
viktorh
Uporabnik
Uporabnik
 
Prispevkov: 15
Pridružen: 18 jan 2011, 12:16

Re:

OdgovorNapisal/-a viktorh » 29 maj 2013, 07:38

katrinca je napisal/-a:Točno tako kot je zapisala muha. Ne razumem kako se firma nit malo ne postavi v bran najbolj zvestih in pridnih.

Sama nisem dolgo na forumu, tud nisem forumu bogve kaj dala. Sem se pa vedno oglasila, če so se dogajale krivice.

Statistično gledano predstavljajo prispevki vseh tistih ki so utihnili ali pa odhajajo 25% vseh prispevkov. In če upoštevamo, da so bili ti prispevki v glavnem samo kvalitetni odgovori na vprašanja je škoda še veliko večja. Samo poskušajte si predstavljati koliko vprašanj bi ostalo neodgovorjenih....

Če nič drugega bi človek pričakoval da se lastnik potrudi in poskuša obdržati vse te ljudi vse za dobro foruma. Ker je odgovor v slogu:"Komur kaj ne paše naj odide!" milo rečeno žalosten. Daš svoj čas, svoje znanje, svojo dušo za ta forum, potem pa ti je povedano, da pač lahko greš če ti kaj ne paše.

Vprašajte se, kako se morajo ti ljudje počutiti!



Sebe vprašaj to, katrinca, postala si še slabša, še bolj ošabna, preko trupel...
viktorh
Uporabnik
Uporabnik
 
Prispevkov: 15
Pridružen: 18 jan 2011, 12:16

Re: vprašanje moderatorjema

OdgovorNapisal/-a Kajser » 29 maj 2013, 07:41

Dobro jutro Viktor, ti je tam vzela besedo? :shock:
Uporabniški avatar
Kajser
Guru
Guru
 
Prispevkov: 464
Pridružen: 20 jun 2007, 08:33
Kraj: Mesto žlikrofov in čipk

Re: vprašanje moderatorjema

OdgovorNapisal/-a viktorh » 29 maj 2013, 20:34

Kajser je napisal/-a:Dobro jutro Viktor, ti je tam vzela besedo? :shock:



Da, ker sem zagovarjal muho in protestiral, ker jo je odstavila...
viktorh
Uporabnik
Uporabnik
 
Prispevkov: 15
Pridružen: 18 jan 2011, 12:16

Re: vprašanje moderatorjema

OdgovorNapisal/-a orhy » 09 jun 2013, 00:26

Ojla viktor !
Slika
Uporabniški avatar
orhy
Guru
Guru
 
Prispevkov: 135
Pridružen: 24 apr 2008, 10:49

Re: vprašanje moderatorjema

OdgovorNapisal/-a MARIJAV » 09 jun 2013, 08:02

Kajser je napisal/-a:Dobro jutro Viktor, ti je tam vzela besedo? :shock:
Imejte se lepo!
MARIJAV
Expert
Expert
 
Prispevkov: 107
Pridružen: 23 nov 2008, 22:36
Kraj: ŠTAJERSKA

Re: vprašanje moderatorjema

OdgovorNapisal/-a viktorh » 09 jun 2013, 23:36

orhy je napisal/-a:Ojla viktor !



Hvala za pozdrav.
In zato, ker si me pozdravila, sva resno opozorjena, partijkso kritizirana.

Šefica katrinca je na svoji strani napisala:

PrispevekObjavljeno: 09 Jun 2013 06:36 Naslov sporočila: Odgovori s citatom

--------------------------------------------------------------------------------

Orhy in Viktorh nadaljujeta z blatenjem foruma. Na sosednjem forumu.

Vse ostale prosim, da premislite preden se priključite tisti debati....
_________________
Katrinčin okrasni vrt
Katrinčin uporabni vrt
ZELENI KROG - organizirana menjava semen in rastlin


To se mi zdi nepošteno, zato sem ji odgovoril:

No, tale pa je le malo prehuda, malo pobalinska, de plasirana.
"sosednji forum" spremljam kar nekaj let, pred dvema sem se tudi registriral in nikoli debatiral.
27. maja sem bil tu blokiran do 2. junija, ko sem bil na prošnjo deblokiran. Dal sem besedo, da na teh straneh NE BOM DEBATIRAL O SPORIH.
Verjetno pa imam pravico sodelovati na drugem forumu, in to v času, ko sem bil tu blokiran. In kaj sem počenjal? Bral sem temo vaših starih sporov in med drugim napisal, DA SE ZGODOVINA PONAVLJA. Zaradi administratorja ste nekateri zapustili forum, se preselili na tega. Tu pa sedaj počenjate isto - blokirate in onemogočate tiste, ki niso po vašem okusu.
Ni me strla UDBA, ne SDV. SEDAJ PA "VELIKI BRAT" ZASLEDUJE MOJE GIBANJE in evidentira, kje, s kom in kaj pišem.
Za ceno tega, da me trajno blokirate in brišete, ne morem molčati.
Razmislite o tem, pa mi sporočite.
Človek pa ima vendar tudi čast, ponos, dostojanstvo, zasebnost….., mar ne?

_________________
viktorh


_________________
viktorh
Uporabnik
Uporabnik
 
Prispevkov: 15
Pridružen: 18 jan 2011, 12:16

Re: vprašanje moderatorjema

OdgovorNapisal/-a viktorh » 10 jun 2013, 19:21

Ne mislite, da se je končalo brez posledic.
Predstojnica foruma, tovarišica katrinca mi je z današnjim dnem onemogočila komentirati na "njenem" forumu.
Vesel bom, ko se bo zavedala, da bo na forumu ostala sama. Njeni "NEPOSLUŠNEŽI" odpirajo svoj forum.

Lep pozdrav vsem, tudi katrinci, VELIKI ŠEFICI, KI SE NE ZAVEDA KAKO JE MAJHNA.
viktorh
Uporabnik
Uporabnik
 
Prispevkov: 15
Pridružen: 18 jan 2011, 12:16

Re: vprašanje moderatorjema

OdgovorNapisal/-a viktorh » 21 jun 2013, 12:24

No, končalo se je dobro.
Tisti, ki so bili v napoto katrinci, so ustanovili svoj forum, kjer veselo in sproščeno debatiramo..
http://gartlc.mojforum.si/gartlc.html

Pridružite se nam, ne bo vam žal!
viktorh
Uporabnik
Uporabnik
 
Prispevkov: 15
Pridružen: 18 jan 2011, 12:16

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Pomenki

 


  • Sorodne teme
    Odgovori
    Ogledi
    Zadnji prispevek
  • vprašanje
    Napisal/-a zmajevka » 04 mar 2005, 10:57
    2 Odgovori
    3074 Ogledi
    Zadnji prispevek Napisal/-a tomih Poglej zadnji prispevek
    12 apr 2005, 16:17
  • Vprašanje
    Napisal/-a nada45 » 04 jul 2005, 08:16
    0 Odgovori
    2876 Ogledi
    Zadnji prispevek Napisal/-a nada45 Poglej zadnji prispevek
    04 jul 2005, 08:16

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron